Kuća

Prodaje se dvojna kuća sa dva uređena, namještena stana i pogledom na more u centru naselja Gornji Karin.
Kuća se sastoji od prizemlja cca. 48 m2 u kojem se nalazi unutarnje stubište, hodnik, soba, kuhinja s blagovaonicom i kupaonica. Iz kuhinje se izlazi na popločanu natkrivenu terasu cca. 10 m2 koja je okružena zelenilom i nudi ugodan boravak na otvorenom u prirodnom hladu.
Ispod unutarnjeg stubišta koje vodi na prvi kat nalazi se spremište ca. 2 m2.
Na prvom katu je drugi stan istoga rasporeda kao i prizemlje sa ca. 50 m2 ispred kojega je prostor za druženje i odmor zatvoren pvc stolarijom, a može se prenamijeniti i u radni prostor ili zimski vrt.
Drugi stan sastoji se od hodnika, sobe, kuhinje s blagovaonicom i kupaonice, a ima i prostranu terasu ca. 10 m2 na koju se izlazi iz kuhinje.
U potkrovlju se nalazi cca. 30 m2 neuređenog prostora u roh-bau fazi izgradnje, sa već provedenim instalacijama za struju i vodu.
Ispred je uređeno popločano parkiralište za dva automobila.
Kuća ima spojene priključke za vodu i struju, SAT-TV, ugrađeni klimatizacijski uređaj, u jednom dijelu kuće je drvena stolarija a jedan dio kuće  ima ugrađenu PVC - stolariju.
Nekretnina se nalazi u centru mjesta na mirnoj lokaciji, a udaljenost do mora i uređene plaže je cca. 250 m. Supermarket, caffe bar i restaurant su također u krugu 250 m.
Vlasništvo 1/1.
 
 
 

 

Dvojna kuća sa dva stana i potkrovljem, pogled na more, parking

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 130 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/216

PREDNOST:

Blizina plaže,Centar mjesta/grada,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

140.000,00 €