Kuća

Prodaju se dvije kuće katnice s ukupno 4 namještena apartmana u Sabunikama / Privlaka.
Jedan objekt je samostojeći cca. 141 m2, a sastoji se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, tri sobe, kupaonice, hodnika i spremišta. Ispred stana je vanjska natkrivena terasa i komad vrta sa zasađenim cvijećem. Na katu kuće se nalazi drugi stan sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica i vanjska natkrivena terasa.
Drugi objekt je dvojni cca. 124 m2 a u prizemlju su dvije spavaće sobe, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i kupaonica te prostrana natkrivena terasa. Na katu kuće je druga stambena jedinica  također sa dvije spavaće sobe dnevnim boravkom, kuhinjom s blagovaonicom, kupaonicom i natkrivenom terasom. Ovaj objekt ima i podrum površine 9 m2.
Objekti imaju sve insfrastrukturne priključke (vodu, struju, kanalizaciju), kao i priključke za telefon, televizijsku antenu i internet.
Instalirani su i klimatizacijski uređaji za grijanje/hlađenje a jedan objekt ima ugrađeni dimnjak pa postoji mogućnost grijanja i na kruta goriva.
Na okućnici je i vanjski tuš, te prostor za parkiranje 4 automobila.
Oba objekta su u funkciji uhodanog turističkog najma, i prodaju se namješteni i odmah su spremni za korištenje.
Nekretnine se nalaze u naseljenom području na mirnoj lokaciji, a udaljenost do mora je cca. 600 m a do prekrasne pješćane plaže ca. 750 m. Supermarket, caffe bar i restaurant nalaze se u krugu 250 m.
Dokumenatcija i vlasništvo uredni, tereta nema.
 
 

 

DVIJE Kuće sa 4 opremljena apartmana, parking, vrt, SABUNIKE

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 265 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/271

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Centar mjesta/grada,Miran predio,Namješteno,Projektna dokumentacija,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

250.000,00 €